CMS løsninger
trine schack

Har du spørgsmål kan du altid kontakte Trine Schack.

 

ts@degngrafisk.dk

Tlf. 96 72 70 80

Content Management System eller på dansk: indhold styrings system.

Dynamicweb er et CMS hvilket betyder Content Management System eller på dansk: indhold styrings system.

Med et CMS kan du selv oprette, fjerne og redigere på din hjemmeside.

Systemet er bygget op omkring en skabelon som sørger for at grafik, tekst og andet design er holdt ensartet og gennemgående på hele din hjemmeside. Du behøver kun at bekymre dig om hvilken tekst du vil skrive, hvilke billeder, video eller andet indhold du vil have med, og så behøver du hverken kendskab til programmering eller at installere nogen form for program på din computer, du skriver og redigerer i dit indhold på samme måde som du kan i et almindeligt tekst program.

 

Du kan redigere din hjemmeside via Dynamicweb CMS fra enhver computer med adgang til internettet. Din skabelon som indeholder designet til din hjemmeside kan målrettes til præsis dine behov, og bliver dit helt unikke udtryk. Med dit CMS har vi lavet en simpel brugermanual der guider dig igennem de mest almindelige behov til opdatering af din hjemmeside.

 

Se flotte eksempler her

 

Et CMS er ikke helt det samme som et LMS som betyder Learning Management System og er en portal hvor der udbyders e-learning kurser.

Kurserne tages online og fremgang inklusiv testreultater og mere styres af systemet.

Et LMS er i modsætning til CMS systemer ikke lavet til at bygge hjmmesider med, men er en lukket platform.

 

Et eksempel er L-AUS kurset som er et lovpligitgt kursus for elektrikere, der arbejder med el under spænding. Derfor skal alle elektrikere af sikkerhesmæssige årsager tage dette kursus 1 gang hvert år. Det er ikke altid nemt at finde tid til at sende alle medarbejdere på kursus. Derfor er det helt enormt tid og resource besparende at benytte e-leaning. Altså at tage L-AUS kurset online individuelt og på hvilket som helst tidspunkt på døgnet.

Degn Grafisk er

trine schack