Get Adobe Flash player

   

 

WEBDESIGN

YDELSER EKSEMPLERNYHEDER KONTAKT

Om det er visualisering til brugermanualer, af prototyper, produktpræsentation eller noget helt andet,- sort/hvid eller i farve, håndtegnet streg eller skarpt digitalt look, ja det afhænger kun af dig og dit budskab. Vi leverer illustrationerne i både vector og bitmap.

Vil du beskrive en proces, som ikke kan ses med det menneskelige øje. - Skal du have et helt særligt område af dit produkt til at fremstå helt klart, eller vil du forklare den grundlæggende brug eller mekanisme vedr. dit produkt, så kan du med fordel benytte illustration som disse eksempler, du ser herover.

Illustrationerne er alle fremstillet med et mål for øje, det være fremhævning af særlige egenskaber eller simplificering af et produkt for at skabe bedre overskuelighed, men også for at belyse ufremkommelige emner.

Mere overblik og mere information får du ved at benytte illustrationer uden forstyrrende elementer, hvilket ofte sker ved benyttelse af fotos, især hvor materialet skal forklare tekniske operationer for ikke tekniske brugere

Produktmanual Skype DECT dual phone

RTX udvikler og producerer fremtidens trådløse telekommunikations løsninger for det globale marked.

RTX får produceret avancerede brugermanualer til DECT skype telefoner.